close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    جراح اسلیو ژنتیک

    بازدید : 118
    دوشنبه 13 تير 1401 زمان : 1:51

    آدرنالین، هورمونی که در زمان هیجان یا ترس منتشر می شود به این گیرنده متصل می شود تا فشار خون عروق را افزایش دهد و فعالیت پمپاژ قلب را افزایش دهد. هنگامی که این گیرنده ها مسدود می شوند، قلب با سرعت آرام و رگ های خونی آرام می شود و فشار خون پایین می رود. کلسیم مهمترین ماده شیمیایی است که عضلات را در بدن تشکیل می دهد هنگامی که رگ های خونی تنگ می شوند عضلات آنها منقبض می شوند. بنابراین اگر کلسیم در وارد شدن به سلول ها، عضلات و عروق خونی بلوک شود آنها فشار زیادی نخواهند گرفت و آرام خواهند شد و موجب کاهش فشار خون می شود. نمونه هایی از این داروها Nifedipine و Amlodipine هستند. این گروه از داروها جریان های عصبی را مسدود می کند که باعث آزاد شدن آدرنالین می شود. بنابراین، اگر آدرنالین آزاد نشود رگ های خونی آرام می مانند و قلب آرام می شود و فشار خون شما را کاهش می دهد.

    آنتی اکسیدان مانع اکسیده شدن کلسترول است وتا کلسترول اکسیده نشود٬ نمی تواند در جدارعروق بچسبد. برخلاف تصور عامه نباید روغن های مخصوص سرخ کردن حرارت بالا ببیند. روغن باید به آرامی و با شعله کم حرارت داده شود. حرارت دادن زیاد روغن باعث می شود که روغن کدر شود٬ دود کند وبسوزد. بنابراین بهتر است حتی الامکان از غذاهای آب پزو کبابی استفاده شود. لازم است پس از هربار مصرف باقیمانده روغن را در مکان خنک وتاریک نگهداری کرد. اگر روغن سرخ کردنی در دسترس نباشد٬ می توان از تفت دادن غذا در مخلوطی از آب وروغن مایع معمولی تحت حرارت کم ودر ظرف درب بسته استفاده کرد. ۱- از مصرف مجدد روغن حرارت دیده خودداری کنید. ۲- هرچه امگا۳ بیشتر باشد تحمل حرارت و نورکمتری دارد. ۳- فرآورده های غذایی چرب مثل چیپس٬ کیک و بیسکوئیت را باید درمحل خشک٬ خنک٬ تاریک ودورازهوانگهداری کرد. ۴- یک پاکت متوسط سیب زمینی سرخ شده ۸ گرم چربی ترانس دارد. به طور کلی بسیاری از غذاهای آماده دارای مقداری چربی ترانس هستند. ۵- یک قطعه استیک حاوی ۲۰ گرم چربی اشباع است. ۶- روغن نباید درهیچ مرحله ای بوی تند داشته باشد.

    ربی را حمل می کنٯ. آن از قند زیاد (کربوهیدارت تصفیه شده)، مصرف چربی بیش از اندازه در رژیم غذایی به وجود می آیند و همچنین در کبد نیز ساخته می شوند. تری گلیسیریدها به انرژی در بدن تبدیل می شوند مثلا برای تامین سوخت عضلات. اگر شخصی بعد از غذا خوردن از ماهیچه های خود استفاده نکند تری گلیسیرید اضافی به عنوان چربی در بدن و یا در کبد ذخیره خواهد شد. سطح بالای تری گلیسیرید در جریان خون یکی از فاکتورهای خطر بیماری های قلبی، سکته و همچنین چاقی خواهد بود. تری گلیسیرید بالا با بیش از 70 درصد افزایش ابتلا به بیماری قلبی و عروقی در ارتباط است و همچنین خطری مهم برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یا سندورم متابولیک است. تری گلیسیرید چگونه اندازه گیری می شود؟ پزشک برای اندازه گیری تری گلیسیرید یک آزمایش معمولی که پانل چربی گفته می شود توصیه می کند. اندازه گیری انواع مختلف از کلسترول که شامل سطح نوع “خوب” و “بد” است. انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که پانل چربی برای هر شخص بالای 21 سال هر 5 سال یک بار اندازه گیری شود.

    ه، ترش نرسیده تهیه می شود و از نظر طب سنتی دارای طبع سرد و خشک می باشد و از آن برای درست کردن انواع ترشی استفاده می شود. آب انگور نرسیده یا همان آبغوره به میزان زیادی آنتی اکسیدان در خود دارد که نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. مصرف آبغوره فشار خون بالا را کاهش داده و برای طعم دار کردن غذاها نیز بکار می رود و فواید زیادی برای حفظ سلامتی بدن دارد. آبغوره مدر بوده و یکی از موارد مصرف آن برای کاهش فشار خون بالا می باشد و این نوشیدنی ترش دارای میزان زیادی پتاسیم است که برای تنظیم فشار خون موثر می باشد. مصرف آبغوره با افزایش اسیدیته در معده می تواند باعث هضم بهتر غذاهای سنگین و چرب شود. معده افراد مسن اسیدیته کمی داشته و غذا را بخوبی هضم نمی کنند و می توانند برای بهبود هضم از آبغوره استفاده کنند. در انگور ماده ای به نام فیتواسترول وجود دارد که خاصیت ضد توموری دارد و این ماده در انگورهای رسیده اندک بوده ولی میزان آن در غوره بیشتر است و مصرف آبغوره از بروز تومورهای سرطانی پیشگیری می کند.

    زمانی که ترشح این هورمون کاهش مییابد لیپوژن بیشتر میشود. یعنی سلولهای چربی بیشتر ساخته میشوند و این سلولها نیز میل بیشتری به انباشته شدن در دور کمر دارند. البته این اضافه وزن در همهی خانمها یکسان نیست و تنها به تغییرات هورمونی هم مربوط نمیباشد. ۶ عادت شکم بزرگ کُن! خبرگزاری میزان- وقتی ناراحتید، عصبانی هستید یا هیجانزده و شاد هستید، سراغ غذا میروید؟ هیجانی خوردن شاید احساس بهتری به شما بدهد، اما چربی شکمتان را زیاد میکند. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، وقتی ناراحتید، عصبانی هستید یا هیجانزده و شاد هستید، سراغ غذا میروید؟ هیجانی خوردن شاید احساس بهتری به شما بدهد، اما چربی شکمتان را زیاد میکند. هر کاری میکنید نمیتوانید دور شکمتان را کم کنید؛ انواع ورزشها و رژیمها را امتحان کردهاید، اما شکمتان همان اندازهای است که بود. گاهی عاداتی که داریم، دلیل بزرگ شدن شکم هستند که در این مطلب به آنها اشاره میکنیم.


    سازگار با موی

    سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOS)

    آلانین ترانس آمیناز (ALT)

    38- بیماری برفک دهان

    هیپرتریگلیسریدمی (بالا بودن میزان تریگلیسیرید خون)

    داشتن رژیم غذایی سرشار از قند و چربی

    پیروی از رژیم غذایی اصولی

    سرطان خون
    انواع ماهی، خاویار، روغن زیتون، حبوبات، تخم مرغ، ریحان، اسفناج، گردو، میگو، گل کلم، بذرکتان، ماهی آزاد، ساردین، دانه سویا و کلم بروکلی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. فیبر محلول جذب کلسترول در خون را کاهش میدهد. ذرت، انواع لوبیا، نخود فرنگی، گندم و محصولاتش، عدس، گلابی، سیب، بادام، تمشک، گل کلم، آووکادو، آلوی سیاه، انبه، انواع توت، کدوتنبل حاوی فیبر هستند. ورزش منجر به افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود. متخصصان حداقل پنج بار ورزش سبک به مدت ۳۰ دقیقه در هفته را ضروری میدانند. پیادهروی، دوچرخه سواری، شنا، یوگا و ایروبیک از جمله ورزش های توصیهشده هستند. ترک سیگار یک عامل مهم در کاهش کلسترول خون است. ترک سیگار فشار خون و ضربان قلب، عملکرد ریه و گردش خون را بهبود میبخشد و خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. حتی یک کیلوگرم وزن اضافی در میزان کلسترول موثر است. با چند تغییر ساده وزن خود را کاهش داده و به تبع آن کلسترول نیز کاهش مییابد. به جای نوشیدنیهای شیرین از آب استفاده کنید، غذای سرخکرده نخورید. به جای تنقلات مضر، میانوعدههای سالم مانند میوه و آجیل استفاده کنید. به جای استفاده از ماشین، مسیرهای کوتاه را پیادهروی کنید. پله را جایگزین آسانسور کنید.

    دانهها تمامی انواع دانهها: غنی از چربیهای خوب، پروتئین و فیبر هستند که میتوانند قندخون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتیهای قلبی - عروقی پیشگیری کنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است که چربی خون را کاهش میدهد. جوی دو سر: جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است که در آب محلول بوده و یک خمیر را تشکیل میدهد. مصرف آن باعث میشود بین آنزیمهای هضمکننده در معده و مولکولهای آمیدون غذا در یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانیتری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون میشوند. روغن زیتون: روغن زیتون طلای مایع نامیده میشود، زیرا حاوی ترکیبات ضدالتهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه میکنند. افرادی که رژیم مدیترانهای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت کمچرب میخورند کمتر به دیابت و ناراحتیهای قلبی و عروقی دچار میشوند. هر دوی این بیماریها در پی التهاب در بدن به وجود میآیند. برخلاف کره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش میدهد. روغن زیتون همچنین کندکننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است. کره بادام زمینی: تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کره بادام زمینی میتواند اشتها را کور کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف میکند. در ضمن کره بادام زمینی غنی از چربیهای مونوی غیراشباع است که میتواند قندخون را تنظیم کند. نان سبوسدار: مصرف زیاد نان سفید میتواند حساسیت بدن به انسولین را کاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی که نان سبوسدار دقیقا برعکس عمل میکند. در ضمن سیبزمینی شیرین غنی از کاروتنویید و رنگدانههای زرد و نارنجی است که به ارگانیسمها اجازه عکسالعمل در برابر انسولین را میدهد. سیبزمینی شیرین همچنین غنی از اسید کوروژنیک است. این ترکیب گیاهی طبیعی میتواند به کاهش مقاومت در برابر انسولین کمک کند.

    بنابراین، عمر مفید اعضای بدن افزایش یافته و در مقابل بیماری ها مقاوم خواهند شد. چای ترش برای کبد مفید است و موجب پاکسازی آن می شود. چای ترش دارای انواع ویتامین ها، مواد معدنی مانند فلاونوئیدها می باشد که تماما برای مقابله با افسرگی ضروری هستند. مصرف این چای باعث آرام کردن بدن، ذهن و اعصاب شده و اضطراب را در افراد کاهش می دهد. چای ترش چه مضراتی دارد؟ در مورد چای ترش ویژگی منفی ذکر نشده است. اما توصیه شده است که زنان باردار، شیرده،یائسه و یا افرادی که از اختلالات هرمونی رنج میبرند از این چای استفاده نکنند. استفاده از چای ترش در زنان باردار موجب افت فشار و ایجاد ضعف عمومی در بدن خواهد شد. به اندازه یه سرپنجه از چای ترش را در لیوان دمنوش خود بریزید و بعد از ریختن آب جوش بر روی آن، درب لیوان را به مدت 5 الی 10 دقیقه ببندید. بعد از دم کشیدن چای می توانید بسته به سلیقه، چایتان را با عسل و یا مکمل های دیگر میل بفرمایید.

    دمنوشهای زیادی برای کاهش وزن و چربی شکم وجود (2)
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : -1

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 15
  • بازدید کننده امروز : 9
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 23
  • بازدید ماه : 127
  • بازدید سال : 1210
  • بازدید کلی : 2960
  • کدهای اختصاصی